Stormskade

Danmark har de seneste år været ramt af nogle voldsomme storme. Det har desværre konsekvenser for vores huse og byggeri rundt omkring i landet. Ved en stormskade er der ofte tale om beskadiget tag, ødelagte gavle og vinduer, men også garager og tilbygninger står for skud.​

 I de fleste tilfælde, er der tale om, at taget i forvejen var slidt, eller gavlen trængte til gennem renovering, men vi oplever desværre oftere og oftere, at skaderne sker pga. byggesjusk og dårlige konstruktioner.
Dårligt håndværk har sine konsekvenser for kunden og sker der skader, er der højest sandsynligt ikke bygget efter gældende regler og krav, samt det kan være udført i alt for dårligt materiale. 


Byg & Tag kan gennemgå dit hus for dig. Få et grundigt tagtjek eller få afsikret eller repareret dele på dit hus eller byggeri, før det er for sent eller, hvis du allerede ved, at der er brug for det.

Er skaden sket! Så er det vigtigt hurtigst muligt, at få afdækket skadesområdet f.eks. på taget eller bygningen, så der ikke kommer yderligere følgeskader. Er du i tvivl om hvordan du skal håndtere din stormskade, står vi klar med råd og udredning.​

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her