Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Sildebensparket lægges af en dygtig gulvlægger

Drømmer du om at få lagt sildebensparket i boligen? 

Hos Byg & Tag S.M.B.A. står der altid en professionel og erfaren gulvlægger klar til at hjælpe med gulvbelægning i dit hjem. Vi har kunder i hele Nordsjælland, herunder i Allerød, Birkerød og Hørsholm

Hvad er fordelene ved at vælge et parketgulv?

Sildebensparket er en flot og klassisk type trægulv, som passer til langt de fleste boliger og indretninger. Et parketgulv har mange fordele: Gulvet har en lav fugtighed, hvilket betyder, at du undgår, at der opstår revner i gulvet, hvilket ellers kan være tilfældet ved et gulv i massivt træ, når det arbejder.

Derudover har parketgulvet den fordel, at man kan lægge det i flere forskellige mønstre som for eksempel sildebensparket. Ydermere kan et parketgulv tåle slibning flere gange, hvilket betyder, at du får et gulv, der kan holde i rigtig mange år. 

Vi står gerne til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, hvilken farve træet skal have, eller hvilken efterbehandling der bør gives.

Derudover udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud med en skarp pris på lægning af sildebensparket, når vi ved lidt mere om opgaven.

grafik firkanter højre

Hvad koster det at få lagt sildebensparket?

Der er stor forskel på, hvor meget det koster at få lagt sildebensparket. Prisen afhænger blandt andet af:

🡢 Hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt

🡢 ​Hvilken træsort du vælger

🡢 ​Hvilken producent du vælger

​🡢 Hvilken efterbehandling du vælger – for eksempel lakering

SKAL VI STÅ FOR JERES GULVLÆGNING?​

Hvis du vil have lagt sildebensparket, så lad os stå for hele projektet. Vi starter med en personlig samtale om dine idéer, ønsker og behov, hvorefter vi giver dig et skræddersyet tilbud og gennemgår hele forløbet med dig.

Vi står desuden til rådighed gennem hele processen, hvis du har spørgsmål eller lignende.​

Lad os tage en snak

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt