Udskiftning af vinduer og døre i alle materialer

Hos BYG & TAG S.M.B.A. tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre til alle kunder i og omkring Gentofte, Hørsholm og Holte. Vi kommer naturligvis også gerne uden for disse områder. Mangler du hjælp til etablering af vindue, bør du kontakte os med det samme.

Vi sørger naturligvis for at måle grundigt op hos dig, så dine vinduer og døre kommer til at passe perfekt og stå lige. Derudover vejleder vi gerne omkring, hvilke døre og vinduer der passer bedst til dine ønsker og behov, samt hvilke der er mest energivenlige for dig. Vi har stor erfaring på området, hvilket gør os kompetente til dette.

Hvad koster nye vinduer i hus?

Det er svært at give et konkret bud på, hvad prisen på udskiftning af vinduer og døre er for dig. Hos os finder du dog en billig montør, der altid giver en god pris. Dette gælder, uanset om du skal have foretaget en enkelt montering af dør eller sat nye vinduer i hus, og om de skal være af aluminium, træ eller plast.

Vores kunder er altid i centrum

Vi har et stort fokus på at realisere de ønsker, du har som kunde. Derfor sætter vi altid vores kunder i centrum, hvor vi sørger for at skabe en god dialog. Vi udarbejder en arbejdsplan sammen med dig, så du kan være i trygge hænder gennem hele processen med etablering af vindue.

​Kontakt os for et tilbud på etablering af vindue eller dør

Lyder dette som noget for dig, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe kunder med alt fra montering af vindue til udskiftning af vinduer og døre til billige priser. Det gælder også ved blandt andet totalrenovering, tagrenovering, gulvarbejde og lægning af træterrasse.

Du kan ringe til os på telefon 40 51 91 85 eller skrive på e-mail mail@bygogtag.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med nærmere information om montering af nye vinduer i hus eller udskiftning af døre hurtigst muligt.

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her