Udskiftning af vinduer og døre i alle materialer udføres

​Trænger dine nuværende vinduer og/eller døre til at blive udskiftet, eller kunne du tænke dig at få etableret helt nye vinduer i dit hus? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Byg & Tag S.M.B.A. har vi mange års erfaring inden for blandt andet udskiftning af vinduer og døre, ligesom vi også kan varetage opgaven i forbindelse med etablering af vindue.

Vi kører både ud til privatpersoner og erhvervskunder i og omkring Birkerød, Gentofte, Hørsholm og Holte, som har brug for at få foretaget professionel udskiftning af vinduer og døre. Vi kommer naturligvis også gerne ud til kunder uden for lige netop disse områder, så mangler du hjælp til etablering af vindue, hører vi meget gerne fra dig.

Når det kommer til vinduer og døre, så kan vi levere løsninger inden for alle materialer. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du foretrækker en løsning i aluminium, træ, plast eller en kombination. 

Er du i tvivl om, hvilket materiale der vil være det rette for dig, din bolig og dit budget, så står vi klar til at hjælpe dig med at gennemgå de forskellige fordele og ulemper. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget de forskellige materialer skal vedligeholdes løbende.

Grundig opmåling og korrekt rådgivning ved etablering af vindue

Vi sørger naturligvis for at måle grundigt op ude hos dig, så dine nye vinduer og døre kommer til at passe perfekt og stå lige. 

Derudover vejleder vi gerne omkring, hvilke døre og vinduer der passer bedst ud fra dine ønsker og behov, din bygnings arkitektur og dit budget, ligesom vi også vejleder dig i, hvilke der vil være de mest energivenlige for dig. Vi har stor erfaring på området, hvilket sikrer dig kompetent rådgivning og vejledning.

Der er mange fordele ved at få udskiftet dine utætte vinduer og døre

Nedenfor kan du finde en oversigt over den lange række fordele, der er forbundet med at få udskiftet utætte vinduer og døre:​

  • Du kan øge husets værdi
  • Du kan gøre huset nemmere at sælge
  • Du kan få mere lys ind i boligen
  • Du kan spare penge på varmeregningen
  • Du kan få et bedre indeklima
  • Du undgår træk​

Vores kunder er altid i centrum

Vi har et stort fokus på at realisere de ønsker, du har som kunde. Derfor sætter vi altid vores kunder i centrum, hvor vi sørger for at skabe en god dialog. Sammen med dig udarbejder vi blandt andet en arbejdsplan, så du kan være i trygge hænder gennem hele processen omkring udskiftning af døre og vinduer.

Vi lever af at have tilfredse kunder, og derfor gør vi også meget for at sikre, at du får den bedst mulige løsning til den rette pris, og at du samtidig får et holdbart resultat i højeste kvalitet.​

​Hvad koster montering af nye vinduer i hus? Vi kan give dig et godt tilbud!

Priserne på montering af nye vinduer i et hus er meget individuel, da den afhænger af en række forskellige faktorer. Derfor er det svært at give et konkret bud på, hvad prisen på dine nye vinduer eller døre vil være for dig uden at kende til dine ønsker, din bolig og dit budget.

Hos os finder du dog en billig montør, der altid giver en god pris på din opgave. Dette gælder, uanset om du skal have foretaget en enkelt etablering af vindue eller dør i dit hus, eller om du skal have sat flere nye vinduer i dit hus. Derudover afhænger prisen også af størrelserne på vinduerne, antallet samt materialevalget.

Husk dog, at du som privatperson kan trække udgifterne til montering af nye, energivenlige vinduer fra i skat ved at benytte dig af håndværkerfradraget. Dette fradrag, kombineret med potentielt store besparelser på din varmeregning fremadrettet, betyder, at det i langt de fleste tilfælde godt kan betale sig at udskifte husets vinduer, og den månedlige varmebesparelse kan bruges på at finansiere de nye vinduer. 

​Kontakt os og få et gratis tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Kunne du tænke dig at få professionel hjælp til udskiftning af vinduer og døre, eller skal der monteres helt nye vinduer i dit hus? Ønsker du at høre mere om fordelene ved en vinduesudskiftning? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med alt fra montering af dør til etablering af vindue til billige priser. Det gælder også i forbindelse med blandt andet totalrenovering, tagrenovering, gulvarbejde og lægning af træterrasse.

Du kan ringe til os på telefon 40 51 91 85 eller du kan skrive til vores e-mail mail@bygogtag.dk. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så sørger vi for at vende tilbage til dig med nærmere information eller et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre så hurtigt som muligt. 

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her