Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Tagrenovering og lægning af nyt tag udføres af kompetent firma

Du er altid garanteret et veludført stykke tagarbejde til en attraktiv og konkurrencedygtig pris

Er taget ved at være slidt og gammelt? Så er det tid til en tagrenovering.

​Ser dit tag slidt og gammelt ud Eller er det utæt?

Hvis taget ser slidt og gammelt ud, er utæt eller har overskredet den estimerede holdbarhed, er det måske på tide at få foretaget en tagrenovering eller at få lagt et helt nyt tag på huset. Det kan vi hos BYG & TAG hjælpe dig med. 

Vi tilbyder alle former for renovering af tag samt tagudskiftning for private og erhverv i Hørsholm, Allerød, Birkerød og resten af Nordsjælland.

​Du er altid garanteret et veludført stykke tagarbejde til en konkurrencedygtig pris, hvis du vælger at lade os stå for din tagopgave. Hvad end du overvejer en komplet udskiftning af tag, du er i tvivl om standen på dit nuværende tag, eller du ønsker professionel vejledning omkring, hvilke muligheder der findes til dit tag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad koster et nyt tag?

Der er stor forskel på, hvor meget et nyt tag koster. Vores priser afhænger bl.a. af, hvor mange m2 tag du har på din bolig eller erhvervsbygning, og hvilket tag du ønsker at få lagt i stedet for dit nuværende.

Derudover afhænger prisen også af, om vi skal lægge nyt undertag, eller om du har andre ønsker i forbindelse med din tagudskiftning. Det kan f.eks. være, at du ønsker at kombinere dit tagarbejde med gulvlægning, lægning af en træterrasse, facaderenovering, renovering af badeværelse eller en udskiftning af vinduer og montering af døre. Vi udarbejder derfor gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Hvornår er det hensigtsmæssigt med en tagrenovering?

Der kan være mange årsager til, at en tagrenovering vil være den mest hensigtsmæssige løsning på dit tag. En tagreparation kan f.eks. være en god måde at forlænge holdbarheden på dit nuværende tag, og samtidig er det billigt sammenlignet med at få lagt et helt nyt tag.

De fleste husejere er klar over, at det er dyrt at få lagt et helt nyt tag på huset, og hvis du endnu ikke har fået sparet op til en udskiftning af tag, så har du mulighed for at udskyde projektet i op til mange år, hvis du i stedet for vælger at få renoveret taget.​

I nogle tilfælde vil en tagrenovering ikke være den rette løsning, og i stedet for bør du få lagt et helt nyt tag på huset. Vi kommer gerne ud forbi dig til en besigtigelse og en gennemgang af dit tag for at vurdere, om skaderne kan repareres, og om det kan betale sig i forhold til tagets nuværende levetid.

​Vi foretager Monier tagrenovering som nogle af de eneste i landet

Vi har et specielt fokus på Monier, hvilket er en udskiftning fra et eternit- eller ståltag til betontegn BC 25. Vi er nogle af de eneste i Danmark, der tilbyder denne form for tagrenovering, og vi besidder derfor en særlig ekspertise, som ikke kan leveres af alle.

Kontakt din specialist inden for tag allerede i dag og få en attraktiv pris på din opgave!

grafik firkanter højre
grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt