Lægning af nyt tag og tagrenovering udføres af kompetent firma

​Ser dit tag slidt og gammelt ud? Så er det måske på tide med en tagrenovering. 

Heldigvis er der hjælp at hente lige her hos BYG & TAG S.M.B.A., hvor vi tilbyder forskellige former for renovering af tag samt lægning af helt nyt tag. 

Vi befinder os primært i og omkring områderne Gentofte, Hørsholm og Holte, men vi kører også gerne uden for disse områder.

Som virksomhed har vi mange års erfaring i branchen. Derfor er vi kompetente til at udføre diverse former for tagarbejde lige fra udskiftning af tag til en simpel tagrenovering. Du er garanteret et veludført stykke arbejde til gode priser, hvis du vælger os som din næste samarbejdspartner.

Hvad end du overvejer en komplet udskiftning af tag, du er i tvivl om standen af dit nuværende tag, eller du ønsker vejledning omkring, hvilke muligheder der findes til dit tag, så kan vi hjælpe dig.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen på et nyt tag afhænger af opgavens omfang, men vi garanterer et billigt tilbud uanset hvad. Det gælder også, hvis du kombinerer tagrenovering med eksempelvis totalrenovering, gulvarbejde, lægning af træterrasse eller udskiftning af vinduer og døre.

Vi foretager Monier tagrenovering som nogle af de eneste i landet

I vores virksomhed har vi et specielt fokus på Monier, hvilket betyder en udskiftning fra eternit- eller ståltag til betontegl BC 25. Vi er nogle af de eneste i Danmark, der tilbyder denne form for tagrenovering, hvorfor du med fordel kan vælge os. 


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af tag

Hvis du ønsker en tagrenovering eller en komplet udskiftning af tag, eller hvis du blot ønsker et eftersyn af dit tag, kan du altså kontakte os med det samme. Vi hjælper alle kunder med både store og små opgaver.


Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 51 91 85 eller skrive til vores e-mail mail@bygogtag.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med en god pris på dit tagarbejde snarest muligt.

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her