Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Lægning af træterrasse efter dine ønsker

Drømmer du om at få bygget en flot træterrasse, som du kan gå ud på direkte fra dit hus?

Lad os stå for opgaven! Med vores mange års erfaring, er vi dine specialister inden for træterrasser.

få bygget en flot terrasse i træ

Drømmer du om at få bygget en flot træterrasse, som du kan gå ud på direkte fra dit hus, eller kunne du tænke dig at have en spiseplads i haven, der kan danne rammerne for familiesammenkomster og lækre måltider? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos BYG & TAG har vi mange års erfaring som tømrer, og vi kan bl.a. tilbyde lægning af træterrasse til dig, der lever op til alle dine drømme og forventninger. Det kan f.eks. være i Hørsholm, Allerød, Birkerød eller i resten af Nordsjælland.

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget lægning af træterrasse koster. Vores priser varierer alt afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til valg af materialer, holdbarhed og det endelige udseende. Der findes f.eks. mange forskellige typer terrassebrædder, som man bruger til at bygge træterrasse med, men der er stor prisforskel på de forskellige typer træ.

Herunder kan du finde et udvalg af nogle af de faktorer, som kan påvirke den endelige pris på opbygning af træterrasse:

Størrelsen på terrassen

Valg af træsort

Om terrassen skal være hævet eller ej

Om vi skal bygge specialløsninger, trapper eller lignende

​Byg en træterrasse sammen med os, og du vil få et flot og holdbart resultat, som du vil få glæde af i mange år fremover. Kontakt os for at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lægning af træterrasse.

Med lægning af træterrasse kan du få et nyt yndlingssted i haven

Lægning af træterrasse giver både sjæl og stemning i enhver have, og det gælder, uanset hvilke terrassebrædder den er bygget af, og om den er i niveau, eller om den er hævet.

Vi kan f.eks. bygge en ny træterrasse til dig i forlængelse med dit hus, så du kan gå direkte fra huset og træde ud på terrassen. Det vil både give dig en følelse af, at din bolig er blevet større, samtidig med at afstanden fra huset til haven er blevet kortere.

Har du en udgang til haven fra køkkenet, kan du f.eks. plante krydderurter på terrassen, som du kan gå ud og plukke af, når du skal bruge dem i din madlavning.​

Har du en udgang til haven fra din stue, kan du åbne dørene op mellem stue og din nye træterrasse og flytte indendørsaktiviteterne udenfor. 

Du kan f.eks. sætte dig på terrassen og læse en god bog, mens børnene leger udenfor, eller du kan bare sætte dig derud for at nyde livet og komme helt ned i gear, mens du kigger ud over din have og nyder fuglesang og smukke, farverige blomster.

En træterrasse er også perfekt, hvis du skal have gæster på besøg, da den indbyder til masser af god stemning, hyggelige grillaftener og samvær med familie eller gode venner.​

grafik firkanter højre

Har du brug for hjælp?

Vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Alt fra store renoveringer og tagarbejde til lægning af nyt gulv. Vi hjælper med stort som småt. Læs mere her på siden eller kontakt os allerede i dag.

grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt