Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Renovering af hus indvendigt og udvendigt

​Har du et gammelt og nedslidt hus, og drømmer du om at få foretaget en gennemgribende renovering af høj standard? Vi lytter og rådgiver gerne uanset hvilket drømme du har. 

Trænger gulve, vægge og lofter til at blive sat i stand, eller er det køkkenet eller badeværelset, der trænger til den helt store tur? Vi lytter og rådgiver gerne uanset hvilket projekt du har.

​Husrenovering og andre former for totalrenovering af hus

Hos BYG & TAG har vi mange års erfaring med alle former for indvendig renovering af huse såvel som andre former for totalrenovering. Vi løser opgaver for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Allerød, Hørsholm, Birkerød og det øvrige Nordsjælland.

Vi har fokus på at have en god og tæt dialog med dig

Vi varetager både udvendig og indvendig renovering af hus, og vi lægger altid stor vægt på at have en tæt dialog med vores kunder både før, under og efter. Vi går utroligt højt op i, at tingene skal være i orden, og at der er styr på arbejdsprocesserne og kvaliteten af vores arbejde.​

Samtidig er det også vigtigt for os at sikre os, at du som kunde forstår, hvad det helt præcist er, der skal ske, og hvornår det skal ske.

Derfor starter vi altid med at have en indledende samtale med dig, hvor vi bl.a. snakker om, hvilke planer du har, hvad dit budget er, og hvornår arbejdet ønskes færdigt. På baggrund af denne samtale udarbejder vi en arbejdsplan, hvor du naturligvis er en del af processen i forbindelse med din totalrenovering.

Dette møde er med til at sikre, at vi har afstemt forventningerne på forhånd, og det er samtidig også en stor del af vores arbejde for at sikre tilfredse kunder. Tilfredse kunder er nemlig en absolut nødvendighed for vores virksomhed, og derfor gør vi meget ud af både at levere kvalitetsarbejde til attraktive priser, ligesom vi sikrer en god dialog og holder, hvad vi lover.

Hvad koster renovering af hus?

​Vores priser på renovering af hus afhænger af en lang række forskellige faktorer. Prisen afhænger bl.a. af, om renoveringen omfatter:

Tagrenovering

Facaderenovering

Efterisolering

Lægning af træterrasse

Gulvlægning

Renovering af badeværelse og køkken 

Udskiftning af vinduer og døre

Udvendig/indvendig renovering af hus, lejlighed eller villa

Ombygning af hus

​Der er mange typer renoveringer

Der er stor forskel på, hvor omfattende en renovering af køkken og bad er. Er det alle elementer, der skal skiftes ud, og skal køkkenet eller badeværelset totalrenoveres, eller skal du blot have opsat nogle nye fliser på væggene?

Uanset omfanget af din renovering er du altid sikret en god og konkurrencedygtig pris på din opgave, når du vælger at lade os stå for udførelsen. Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvilket betyder, at du kan forvente at få et flot og holdbart resultat, som du kan glæde dig over i de næste mange år frem.​

grafik firkanter højre

FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING VED INDVENDIG RENOVERING AF HUS ELLER LEJLIGHED

​Uanset om du skal have foretaget en større eller mindre renovering af hus eller lejlighed, eller om du skal have foretaget en totalrenovering, skal du træffe en række beslutninger i forhold til valg af materialer. Det kan både være svært og uoverskueligt for mange, da de fleste gerne vil sikre sig et både flot og ikke mindst holdbart resultat, samtidig med at prisen holdes nede.

Vi hjælper altid vores kunder så godt som muligt, hvilket betyder, at vi bruger den nødvendige tid på at rådgive, vejlede og dele ud af vores mangeårige erfaring og store viden inden for området.

grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt