​Indvendig renovering af hus og andre former for totalrenovering

Har du et gammelt og nedslidt hus, og drømmer du om at få foretaget en gennemgribende renovering? Trænger gulve, vægge og lofter til at blive sat i stand, eller er det køkkenet eller badeværelset, der trænger til den helt store tur? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Byg & Tag S.M.B.A. har vi mange års erfaring med alle former for indvendig renovering af hus såvel som andre former for totalrenovering, og vi løser både opgaver for private boligejere og forskellige former for erhverv.

Vi kører bl.a. ud til kunder i Gentofte, Hørsholm, Holte og Birkerød, men vi kører også gerne ud til kunder i de omkringliggende områder, som har brug for professionel hjælp til at renovere hus, lejlighed eller erhvervsbygning.

Hvilke opgaver inden for totalrenovering hjælper vi med?

Vi kan f.eks. hjælpe dig med at istandsætte og renovere din bolig, hvis mange års slitage har sat sine spor, eller hvis du blot ønsker at følge tidens tendenser i forhold til modernisering af din bolig. Det kan også være, at du har købt et hus med det formål at sætte det i stand og renovere det, så du kan få lige netop det hus, både indvendigt som udvendigt, som du altid har drømt om. 

Uanset hvad årsagen er til dit behov for en renovering, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi har fokus på at have en god og tæt dialog med dig - hele vejen gennem projektet

Vi varetager både udvendig og indvendig renovering af hus, og vi lægger altid stor vægt på at have en tæt dialog med vores kunder både før, under og efter. Vi går utroligt højt op i, at tingene skal være i orden, og at der er styr på arbejdsprocesserne og kvaliteten af vores arbejde. 

Samtidig er det også vigtigt for os at sikre os, at du som kunde forstår, hvad det helt præcist er, der skal ske, og hvornår det skal ske.

Derfor starter vi altid med at have en indledende samtale med dig, hvor vi blandt andet snakker om, hvilke planer du har, hvad dit budget er, og hvornår arbejdet ønskes færdigt. På baggrund af denne samtale udarbejder vi en arbejdsplan, hvor du naturligvis er en del af processen i forbindelse med din totalrenovering.

Dette møde er med til at sikre, at vi har afstemt forventningerne på forhånd, og det er samtidig også en stor del af vores arbejde for at sikre tilfredse kunder. Tilfredse kunder er nemlig en absolut nødvendighed for vores virksomhed, og derfor gør vi meget ud af både at levere kvalitetsarbejde til gode priser, ligesom vi sikrer en god dialog og holder, hvad vi lover.

Få kompetent rådgivning ved indvendig renovering af hus eller lejlighed

Uanset om du skal have foretaget en større eller mindre udvendig eller indvendig renovering af hus eller lejlighed, eller om du skal have foretaget en totalrenovering, skal du træffe en række beslutninger i forhold til valg af materialer. Det kan både være svært og uoverskueligt for mange, da de fleste gerne vil sikre sig et både flot og ikke mindst holdbart resultat, samtidig med at prisen holdes nede.

Vi hjælper altid vores kunder så godt som muligt, hvilket blandt andet betyder, at vi bruger den nødvendige tid på at rådgive, vejlede og dele ud af vores mangeårige erfaring og store viden inden for området.

Få et erfarent firma på opgaven

Vi har mange års erfaring med forskellige former for renoveringer, og vi stiller gerne vores erfaring og kompetencer til rådighed, så du har de bedste forudsætninger at træffe dine valg ud fra. Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning om alt fra valg af materialer til forskellige mulige løsninger alt afhængigt af, hvor omfattende din opgave er.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger af en lang række forskellige faktorer. Prisen afhænger bl.a. af, om renoveringen omfatter:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Tagrenovering
  • Opbygning af træterrasse
  • Gulvarbejde​
  • Udvendig/indvendig renovering af hus, lejlighed eller villa
  • Renovering af køkken og bad
  • Ombygning af hus​

Der er mange typer renoveringer

​Der er meget stor prisforskel på, hvilken form for renovering der er tale om. Typisk vil en renovering af gulvene være væsentlig billigere end en totalrenovering, ligesom en renovering af køkken og bad ligeledes er væsentlig dyrere end mindre renovering af taget.

Omvendt er der også meget stor forskel på, hvor omfattende en renovering af køkken af bad er. Er det alle elementer, der skal skiftes ud, og skal køkkenet eller badeværelset totalrenoveres, eller skal du blot have opsat nogle nye fliser på væggene?

Uanset omfanget af din renovering er du altid sikret en god pris på din opgave, når du vælger at lade os stå for udførelsen. Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, hvilket betyder, at du kan forvente at få et flot og ikke mindst et holdbart resultat, som du kan glæde dig over i de næste mange år frem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en totalrenovering i dag

Hos Byg & Tag S.M.B.A. tilbyder vi flere forskellige former for udvendig såvel som indvendig renovering af hus. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, da vi kan klare både store som små renoveringsopgaver, herunder også ombygning af hus.

Uanset om du kunne tænke dig at få foretaget en mindre renovering af din bolig, eller om du drømmer om at få foretaget en totalrenovering, så kan du altid tage kontakt til os. Vi tilbyder arbejde af høj kvalitet, men til lave priser.

Kontakt os via telefon eller e-mail

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 51 91 85, hvis du ønsker at høre mere, hvis du har brug for rådgivning og vejledning, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den husrenovering, som du kunne tænke dig.

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@bygogtag.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud på din renovering så hurtigt som muligt.

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her