Indvendig renovering af hus og andre former for totalrenovering

​Har du et gammelt og nedslidt hus, og drømmer du om at få foretaget en gennemgribende renovering, kan du med fordel kigge nærmere her på siden.

Vi klarer både udvendig og indvendig renovering af hus

Hos BYG & TAG S.M.B.A. tilbyder vi forskellige former for totalrenovering til kunder i og omkring Gentofte, Hørsholm og Holte. 

Bor du uden for disse områder, hjælper vi naturligvis gerne dig alligevel med udvendig såvel som indvendig renovering af hus.

Vi lægger stor vægt på at have en tæt dialog med vores kunder. Her snakker vi om, hvilke planer du har, hvad dit budget er, samt hvor hurtigt arbejdet ønskes færdigt. På baggrund af denne samtale udarbejder vi en arbejdsplan, hvor du naturligvis er en del af processen med totalrenovering.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for at renovere hus afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer blandt andet an på, om der er tale om:

Uanset omfanget af renoveringen er du dog altid sikret en god pris hos os. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på totalrenovering i dag

Vi tilbyder flere forskellige former for udvendig og indvendig renovering af hus. Du bør altså ikke holde dig tilbage med at kontakte os, da vi både kan klare store og små opgaver, herunder også ombygning af hus. Vi hjælper altid kunderne så godt som muligt, hvorfor vi gerne rådgiver og deler ud af vores erfaring og viden.


Kunne du tænke dig at foretage en totalrenovering, kan du altid kontakte os. Vi tilbyder arbejde af høj kvalitet, men til lave priser. 


Ring på telefon 40 51 91 85 eller skriv til e-mail mail@bygogtag.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på totalrenovering hurtigst muligt.

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her