Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Tagrenovering og lægning af nyt tag udføres af kompetent firma

​Ser dit tag slidt og gammelt ud? Er det utæt? Har taget overskredet den estimerede holdbarhed? 

Så er det måske på tide at få foretaget en tagrenovering eller at få lagt et helt nyt tag på huset. Heldigvis er der professionel hjælp at hente hos Byg & Tag S.M.B.A. Vi tilbyder alle former for renovering af tag, ligesom vi også står til rådighed, hvis der er behov for en komplet udskiftning af tag.

​Vores tagdækkere kører ud til kunder i hele Nordsjælland, herunder kører vi ofte i og omkring Birkerød, Gentofte, Hørsholm og Holte. Vi løser både opgaver for private og erhverv.

Vi har mange års erfaring og brede kompetencer inden for tagarbejde

Vi er en virksomhed med mange års erfaring inden for branchen. Derfor har vi også den rette erfaring og de nødvendige kompetencer til at kunne udføre forskellige former for tagarbejde lige fra en udskiftning af tag til en simpel tagrenovering. Du er altid garanteret et veludført stykke arbejde.

Hvad end du overvejer en komplet udskiftning af tag, du er i tvivl om standen på dit nuværende tag, eller du ønsker vejledning omkring, hvilke muligheder der findes til dit tag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad koster et nyt tag?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt tag koster. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter tag du har på din bolig eller erhvervsbygning, og hvilket tag du ønsker at få lagt i stedet for dit nuværende.

Derudover afhænger prisen også af, om vi skal lægge nyt undertag, eller om du har andre ønsker i forbindelse med din tagudskiftning. 

Hos Byg & Tag garanterer vi en god og ærlig rådgivning på det forespurgte tagarbejde.

grafik firkanter højre

Vi foretager Monier tagrenovering

som nogle af de eneste i landet

I vores virksomhed har vi et specielt fokus på Monier, hvilket betyder en udskiftning fra et eternit- eller ståltag til betontegl BC 25. Vi er nogle af de eneste i Danmark, der tilbyder denne form for tagrenovering.

Hvornår er det hensigtsmæssigt med en tagrenovering?

Der kan være mange årsager til, at en tagrenovering vil være den mest hensigtsmæssige løsning på dit tag. En tagrenovering kan for eksempel være en rigtig god måde at forlænge holdbarheden på dit nuværende tag, og samtidig er det billigt sammenlignet med at få lagt et helt nyt tag.

De fleste husejere er klar over, at det er dyrt at få lagt et helt nyt tag på huset, og hvis du endnu ikke har fået sparet op til en udskiftning af tag, så har du mulighed for at udskyde projektet i op til mange år, hvis du i stedet for vælger at få renoveret taget.

Det kommer dog meget an på, hvad det er, der er galt med taget, og om det overhovedet kan repareres. Derudover afhænger det også af, hvor mange års estimeret levetid dit nuværende tag har tilbage.

I nogle tilfælde vil en tagrenovering derfor ikke være den rette løsning, og i stedet for bør du få lagt et helt nyt tag på huset. Vi kommer gerne ud forbi dig til en besigtigelse og en gennemgang af dit tag for at vurdere, om skaderne kan repareres, og om det kan betale sig i forhold til tagets nuværende levetid.

Hvornår er det nødvendigt med en komplet udskiftning af tag?

Ligesom det gør sig gældende for en tagrenovering, så er der også mange tilfælde, hvor det kan være nødvendigt med en komplet udskiftning af taget. Ofte vil et nyt tag være den mest optimale løsning, hvis dit nuværende tag er utæt, eller hvis undertaget trænger til at blive udskiftet, og det nuværende tag alligevel ikke har en ret lang levetid tilbage.

Et nyt tag kan også være en oplagt løsning, hvis taget alligevel ikke har mange år tilbage, og du ønsker at bygge en tilbygning til huset. På den måde kan tilbygningen få et tag, der hænger sammen med resten af husets tag, og du kan få udskiftet taget, mens der alligevel bliver arbejdet på konstruktionen.

Derudover er det også nødvendigt med en komplet udskiftning af tag, hvis dit nuværende tag har passeret sin levetid, eller hvis du alligevel har planer om at udskifte i den nærmeste fremtid, og en tagreparation dermed ikke kan betale sig.

Er du i tvivl om standen på dit tag eller undertag, så kommer vi gerne ud forbi din adresse for at besigtige det, så du kan få vished om, hvorvidt taget trænger til at blive udskiftet, eller om det kan nøjes med et blive repareret.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din tagopgave

Hvis du ønsker at få foretaget en tagrenovering eller en komplet udskiftning af tag, eller hvis du blot ønsker at få foretaget et eftersyn af dit tag for at vurdere standen, så kan du altid tage kontakt til os. 

Vi hjælper alle kunder med både store og små tagopgaver.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 51 91 85 eller skrive til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du har brug for rådgivning, et tageftersyn, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en tagrenovering eller et helt nyt tag.

Du kan også altid skrive til os via vores kontaktformular, hvis det passer dig bedre. Så vil vi vende tilbage til dig med en god pris på dit tagarbejde og en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt