Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Møbler på bestilling til private og erhverv

Leder du efter en tømrer og snedker, som laver møbler på bestilling?

Så lad os fremstille møblerne for dig.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, hvis du ønsker snedkerfremstillede møbler. Det kan være, at møblet skal specialfremstilles, så de passer til rummet eller til andet inventar. Det kan også være, at du ønsker en helt særlig stil.

Vi lægger vægt på kvalitet og æstetik

Vi laver møbler og inventar til private hjem, detailhandlen og andre erhverv. Det kan være alt fra et plankebord til spisestuen eller nye køkkenelementer i køkkenet til en salgsdisk i forretningen eller en receptionsskranke på kontoret.

Vi har en stor faglig viden om træ og dets fantastiske egenskaber. Samtidig lægger vi vægt på æstetik og kvalitet i arbejdet – og en god kommunikation hele vejen fra ide til det færdige møbel. Kontakt os gerne, hvis du vil høre nærmere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på møbler på bestilling.

grafik firkanter højre

Har du konkret idé til et møbel eller har du brug for noget inspiration?

Tag os med på råd! Vi kommer gerne med idéer og inspiration hvis det er det du har behov for.​ Vi kan også komme med et tilbud på din konkrete idé.

grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt