Nyt gulv eller loft af træ og andre lækre materialer

Er du blevet træt af at kigge på det gamle og umoderne gulv i din bolig, og kunne du tænke dig at få lagt et helt nyt gulv? Så står vi hos Byg & Tag S.M.B.A. klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i gulve og lofter af træ, men vi tilbyder mange forskellige former for gulvlægning. Vi tilbyder alt lige fra et trægulv til et flisegulv.

Vores gulvlægger kører ud til både private og erhverv i blandt andet Birkerød, Gentofte, Hørsholm og Holte, men vi kører også ud til kunder i mange andre områder, som kunne tænke sig at få lagt et nyt gulv i deres bolig eller virksomhed.

Vi tilbyder alt fra plankegulve til fliser

Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som udfører alle former for tømrerarbejde, herunder også lægning af gulv og opsætning af loft. 

Derudover varetager vi også entrepriser i samarbejde med murere. Det betyder, at vi blandt andet også kan tilbyde lægning af fliser i for eksempel et badeværelse, et køkken, en kælder eller andre lignende steder.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende gulvtyper:

  • Flisegulv
  • Plankegulv
  • Egetræsgulv
  • Sildebensgulv​

​Hvad koster et nyt gulv?

Mange af vores kunder vil rigtig gerne vide, hvor meget det koster at få lagt et nyt gulv, og det har vi stor forståelse for. Det kan være mange penge, og det er altid rart på forhånd at vide, hvor meget man kan forvente, at det kommer til at koste.

Faktum er dog, at det er utroligt svært at give en specifik pris på et nyt gulv uden at kende til den pågældende opgave. Vores priser er meget individuelle, da de bl.a. afhænger af, hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt og hvilken type gulv, du vælger.

Måske ved ud allerede, at du ønsker at få lagt er trægulv, men der er rigtig mange forskellige træsorter, du kan vælge mellem, og samtidig er der også mange måder at lægge et gulv på. Derudover kan der også være en række særlige forhold i en gammel lejlighed eller et gammelt hus, som vi skal tage højde for i forbindelse med vores prissætning. 

Lad os udarbejde et tilbud til dig

Dette er dog heldigvis ikke ensbetydende med, at vi ikke kan give dig en specifik pris på lige netop din opgave. Ud fra antallet af kvadratmeter og typen af gulv, der skal lægges samt en besigtigelse af din bolig eller dine virksomhedslokaler, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en fast pris på opgaven. Dermed ved du, inden vi går i gang, hvor meget du kommer til at skulle betale for at få lagt et helt nyt gulv. 

​Få kyndig rådgivning og vejledning om valg af materialer

Som nævnt findes der utrolig mange forskellige materialer, når det kommer til gulvlægning. Der findes både fliser, træ, laminat og så videre, og samtidig findes hver type gulv i et utal af forskellige variationer. Skal du for eksempel have lagt fliser i dit badeværelse, kan du vælge mellem utrolig mange forskellige størrelser, mønstre og farver. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger en hvilken som helst anden gulvtype.

Til gengæld spiller det en stor rolle, hvilken type gulv og hvilken farve gulvet har, for din bolig eller dine virksomhedslokaler. Gulvet udgør en meget stor overflade i et rum, og det kan være med til at bestemme lysmængden og hele indtrykket af det pågældende rum. Derfor er det ikke uden betydning, hvilken type gulv du vælger, og om det skal være lyst eller mørkt. 

Er du i tvivl om, hvilken gulvtype du skal vælge, eller er du i tvivl om, hvorvidt gulvet skal være lyst eller mørkt, så står vi klar med vores mangeårige erfaring til at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt gulv eller loft

Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser? Så kontakt os gerne. Vi er altid til rådighed til en snak omkring dine ønsker og behov for dine nye gulve eller lofter, og vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, når vi kender til dine ønsker og forholdende omkring opgaven.

Ring og hør mere på telefon 40 51 91 85, skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage med yderligere informationer.

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her