Nyt gulv eller loft af træ og andre materialer

Kunne du tænke dig et nyt gulv? Hos Byg og Tag er vi specialister i lofter og gulve af træ, men vi tilbyder mange former for gulvlægning. Det kan for eksempel være et trægulv eller et flisegulv. 

Vores gulvlægger kører ud til både private og erhverv hos kunder i blandt andet Gentofte, Hørsholm, Holte og mange andre steder.

Vi tilbyder alt fra plankegulve til egetræsgulve

​Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, som udfører alle former for tømrerarbejder, herunder lægning af gulv og opsætning af loft. Vi varetager også entrepriser i samarbejde med murere. Derfor kan vi også lægge fliser i for eksempel et badeværelse, et køkken eller en kælder med videre.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Flisegulv
  • Plankegulv
  • Egetræsgulv
  • Sildebensgulv
  • Andet nyt gulv.

Hvad koster det at lægge nyt gulv?

​Vi modtager ofte en e-mail med spørgsmålet: "Hvad koster nyt gulv?" Vores priser for gulve afhænger af dit valg af materialer. Måske ønsker du et trægulv, men der er mange træsorter at vælge imellem, og der er mange måder at lægge et gulv på. Der kan også være særlige forhold i en gammel lejlighed eller et gammelt hus, som vi skal tage højde for.

Kontakt os for at få et tilbud på gulve eller lofter

​Vi er altid klar til at tage en snak om dine ønsker og behov for nye gulve eller lofter. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for nyt gulv eller loft.

Du kan ringe til os på telefon 40 51 91 85, eller du kan skrive til os på mail@bygogtag.dk.​​

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her