Træterrasse og carport i træ bygges efter dine ønsker

Drømmer du om at få bygget en flot træterrasse, som du kan gå ud på direkte fra dit hus, eller kunne du tænke dig at have en spiseplads i haven, der kan danne rammerne for familiesammenkomster og lækre måltider? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Byg & Tag S.M.B.A. har vi mange års erfaring som tømrer, og vi kan blandt andet bygge en flot træterrasse til dig, der lever op til alle dine drømme og forventninger.

Vi er specialister inden for træarbejde, og vi tilbyder både lægning af træterrasse og etablering af carport i områderne omkring Birkerød, Hørsholm, Holte og Gentofte, men vi kører også gerne ud til kunder i andre områder, som har brug for professionel hjælp til opbygning af træterrasse eller carport.

Få bygget en carport og beskyt din bil læ mod vind og vejr

Langt de fleste danske boligejere har enten en carport eller en garage, hvor de kan parkere deres bil, og det er der mange gode grunde til. En carport er en populær løsning blandt mange, fordi det er en forholdsvis billig løsning, og samtidig giver den ly og læ til bilen, så den beskyttes mod både vind og vejr.

Er du træt af at bruge dyrebar tid på de kolde vintermorgener på at skrabe is og sne fra bilen og dens ruder? Eller kunne du tænke dig at slippe for at skulle sætte dig ind i en brandvarm bil om sommeren, efter solen har stået og bagt på bilen?

Ved at få bygget en carport kan du både slippe for at skulle fjerne sne fra bilen om morgenen, ligesom antallet af dage med is på ruderne vil være minimeret til et absolut minimum. Samtidig vil du også kunne nyde at sætte dig ind i en kølig bil på de varme sommerdage, fordi carportens tag beskytter mod solens varme stråler.

Få en løsning, der passer til din bolig

Der findes mange forskellige variationer af carporte, og vi kan bygge lige netop den løsning, som du kunne tænke dig. Det gælder, uanset om du foretrækker en enkelt eller en dobbelt carport, og om du kunne tænke dig at få bygget et skur i forlængelse af carporten. Der er mange muligheder, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning ud fra dine behov og dit budget.

En ny træterrasse kan blive dit nye yndlingssted i haven

En træterrasse giver både sjæl og stemning i enhver have, og det gælder, uanset hvilke terrassebrædder den er bygget af, og om den er i niveau, eller om den er hævet.

Hos Byg & Tag S.M.B.A. kan vi for eksempel bygge en ny træterrasse til dig i forlængelse med dit hus, så du kan gå direkte fra huset og træde ud på terrassen. Det vil både give dig en følelse af, at din bolig er blevet større, samtidig med at afstanden fra huset til haven er blevet kortere.

Har du en udgang til haven fra køkkenet, kan du for eksempel plante krydderurter på terrassen, som du kan gå ud og plukke af, når du skal bruge dem i din madlavning. Det er også nemt og hurtigt at bære morgenmad såvel som aftensmad ud på terrassen, så maden kan indtages udenfor.

Har du en udgang til haven fra din stue, kan du åbne dørene op mellem stue og din nye træterrasse og flytte indendørsaktiviteterne udenfor. Du kan for eksempel sætte dig på terrassen og læse en god bog, mens børnene leger udenfor, eller du kan bare sætte dig derud for at nyde livet og komme helt ned i gear, mens du kigger ud over din have og nyder fuglesang og smukke, farverige blomster.

En træterrasse er også perfekt, hvis du skal have gæster på besøg, da den indbyder til masser af god stemning, hyggelige grillaftener og samvær med familie eller gode venner.​

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en træterrasse koster. Vores priser varierer meget alt afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til valg af materialer, holdbarhed og det endelige udseende. Der findes for eksempel rigtig mange forskellige typer terrassebrædder, som man bruger til at bygge træterrasse med, men der er stor prisforskel på de forskellige typer træ.

Herunder kan du finde et udvalg af nogle af de faktorer, som kan påvirke den endelige pris på din nye træterrasse:

  • Størrelsen på terrassen
  • Valg af træsort
  • Om terrassen skal være hævet eller ej
  • Om vi skal bygge specialløsninger, trapper eller lignende

Man kan sagtens bygge en forholdsvis billig træterrasse, men holdbarheden vil også være derefter, og der vil stilles store krav til vedligeholdelsen. Vælger du derimod at ofre lidt flere penge på en dyrere træsort, så vil holdbarheden også blive forlænget, såfremt du sørger for den rette vedligeholdelse af materialet.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning omkring de forskellige typer materialer til din nye træterrasse, ligesom vi også står til rådighed, hvis du har brug for sparring i forhold til selve opbygningen af terrassen eller af din nye carport, så du kan få lige den løsning, der passer til dine ønsker og dine behov.

Ved du allerede, hvordan din nye terrasse eller carport skal se ud, og hvilke materialer der skal anvendes, og kunne du tænke dig at indhente en pris på opgaven? Vi står klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på en løsning, der matcher dine ønsker og behov, så du på forhånd ved, hvor meget du kommer til at skulle betale.

Har du nogle spørgsmål, brug for rådgivning, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, så kan du ringe til os på telefon 40 51 91 85. Du kan også skrive til os på vores e-mail mail@bygogtag.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.​

​Se hvad vores kunder siger om os på Håndværker.dk

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find inspiration her​

​Firma & CVR

B & T S.m.b.A.

CVR: 35236384​

Adresse & Postnummer

Gydevang 39 

3450 Allerød

Kontakt os

Telefon: 40 51 91 85

Få vores e-mail: Klik her