Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Koblede vinduer og døre

De mange fordele
Koblede vinduer og døre er til boliger, der fortjener lidt ud over det sædvanlige.

Når renoveringsopgaver sker med respekt for gamle traditioner i den oprindelige bygning eller når nybyggeri er dejligt originalt: Historisk eller utraditionelt.

Den koblede konstruktion betyder at varmeøkonomi og støjdæmpning er den bedst opnåelige.

Det unikke system
Systemet er ganske enkelt: Et udvendigt og et indvendigt vindue, på hver sin ramme. De to rammer er koblet sammen, så vinduet åbnes og lukkes som et ganske almindeligt vindue. Der skal kun åbnes mellem de to rammer når vinduet skal rengøres ekstra grundigt.

De utallige muligheder
Frovins vinduer og døre er fremstillet af langsomt voksende kernefyrretræ fra det nordlige Skandinavien, hvor producenterne sikrer at tilvæksten er større end hugsten.

Alle elementer er monteret med galvaniserede, indfræsede hamborghængsler med messingtap. Det er et beslag der næppe overgås i kvalitet. Samtidig betyder indfræsningen, at selve trækonstruktionen - og ikke kun skruerne - holder beslaget på plads og dermed hindrer at rammen med tiden skulle sætte sig.

Alle rammer leveres med flot kehlet profil, og miljøvenligt overfladebehandlet i de farver der passer til, og respekterer bygningens arkitektur.
Send forespørgsel vedr. produkt: Frovin
grafik firkanter højre
grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt