Vil du høre mere?​

grafik firkanter venstre

Planker og Parket

Hørning producerer et bredt sortiment af massive parket- og plankegulve. Ud over gulve produceres lister, trappetrin og tilbehør.
 
Virksomheden indgår i Suhr Industries sammen med Vima Lister, SA Vinduer, lifa Design, B.E. Profiler og Tip Top International. Suhr Industries er en del af Suhr Equity/Suhr Group, der i forvejen ejer virksomheder indenfor træ- og byggebranchen. I kraft af et højt kvalitetsniveau og en høj servicegrad hører virksomheden til de største i Skandinavien.
 
I en verden præget af standardiserede produkter har Hørning det privilegium at levere gulve, der ofte er skræddersyede til kundernes individuelle ønsker. Hørning gulve kan fremstilles og sammensættes i et uendeligt antal variationer. Vort mål er at videregive glæden ved at anvende unikke og personlige løsninger - dette opnås kun med fuld fokus på vore nøgleord: Kvalitet, fleksibilitet og service.
 
Det lokale miljø
 
Hørning Parket Fabrik arbejder løbende på at reducere miljøpåvirkningerne i form af affald, emission og støj. Virksomheden har et formaliseret samarbejde med myndighederne vedrørende disse påvirkninger af omgivelserne.
 
Ved valg af træleverandører lægges stor vægt på at leverandøren er seriøs i forhold til miljøspørgsmål. Derfor prioriterer vi firmaer som bruger og aktivt fremmer leverancer fra bæredygtigt skovbrug.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Hørning Parket
grafik firkanter højre
grafik firkanter venstre

Vi lever af glade kunder

5/5​

Flot totalrenovering

Kristian og hans team af dygtige håndværkere i Byg & Tag har totalrenoveret vores hus fra fundament til tag. I entrepris... Læs mere

Susanne

​4.9/5

​Akut, kompetent hjælp

Byg og Tag trådte til med ultrakort varsel, da min virksomhed havde akut behov for løsning af en opgave med en relativt ...​ Læs mere

Emil

​5/5

Super service!

Vi har lige købt hus, og der var problemer med udehustaget. Kristian kom ud helt kvit og frit og fiksede det for os. Sup... Læs mere

Ida

​Se flere anmeldelser på

haandvaerker.dk_farve

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 40 51 91 85 eller skriv til vores e-mail mail@bygogtag.dk, hvis du ønsker yderligere informationer om vores arbejdsområder.

Du kan også udfylde formularen her - vi svarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

arrow-red-right

arrow-red-down

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt